sthlm

va i stan idag med felicia sabinamemic.blogg.se och köpte solglasögon (A) hih ni vet sånna "randiga" i plast :)? först köpte jag vita sen såg jag rosa, jag ba shiit så köpte jag dom och sen hade jag dom vita i bhn och den ba knaka sönder och typ bågen gick av :'/ RIP men jag hade ju ändå rosa so what :)? hihi sen drog vi till donken så stog de en dansk framför oss och ba'. får jag pröva dina glas ögon?
jag ba: eh va säger han ? sabina ba : han vill ha dina glaögon så jag lägger ner dom i min påse. sen babblar han på massa sen gåre förbi en gubbe med pommes, och han ba tar:Ö hahaha sen fråga han hur gamla vi va jag ba: 14 han ba : i danmark har inte tjejerna så stora bröst och typ vi ba hahaha och han mena en av oss hahah stackars älskling <3 men sen vände jag mig om så smekte han mig på axeln jag typ fick panik och han bara skratta haha, sen va de några "emos" som bråka med dom och så. sen tog vi typ tåget hem och jag hade typ flipp och va fett glad (: men nu ska jag faktisk dryga på bdb (a)
pusshaj


storebror <3

försvinner du tar jag livet av mig

fredag

sista fredagen i skolan, har engelska de suger ska jobba men jag pallar inte (:
men nu kommer nattelia hah  nås på mobilen ikväll
puss och mys

skolan

bloggar från skolan, sprang vårruset igår :) fett stolt tog bara 36 minuter typ (A) men ibörjan fick man gå typ heeeeeela väger för alla gick fett sakta men nu ska jag fortsätta med tyskan,

RSS 2.0